Medlemsmøde 8. oktober 2017

Referat fra medlemsmøde 8.10.17 Havnsø Kajakklub

Havnsø 8/10 2017

Medlemsmøde                  Deltagere 13 stk + formanden og kokken

 

Dagsorden:

1.Året der gik.

Kajakklubben har p.t. 66 medlemmer, hvilket er lidt over hvad vi de forrige år har ligge på. Det er dejligt at se de mange nye, og tak til alle jer ”erfarende” for at holde ved.

I løbet af året, har vi fået lavet en fin flydebro, – tak til de som arbejdede hårdt for at få den til klubben, tog skideballen for hurtig handling, og tak til de der gav en hånd med. Vi har stort set allerede betalt broen med de mange nye medlemmers kontingent.

Hvis der er ideer til kommende investeringer i klubben, må I meget gerne skrive dem til Folmer.

Konceptet med ugekurser i sommerferien, fungerede godt og det er indtrykket at det gav lidt ekstra medlemmer. VI fortsætter konceptet i 2018.

2.Kajak i svømmehal

Som de tidligere år er der arrangeret kajak i svømmehal igen i vinter. Kalundborg kommune og Svømmehal åbner for os på følgende dage:

  1. oktober 2017 (Søndag) kl. 8-10
  2. november 2017 (Lørdag) kl. 15-17
  3. december 2017 (Lørdag) kl. 15-17
  4. januar 2018 (Søndag) kl. 8-10
  5. marts 2018 (Søndag) kl. 8-10
  6. april 2018 (Søndag) kl. 8-10

Vi opfordre alle til at komme så mange gange som muligt, vi skal træne redningsøvelser, lidt brug af kant på kajakken, og de som har lyst kan prøve at træne grønlandsrul. Rul trænes de dage, hvor vi er instruktører nok. I skal tilmelde jer til Folmer.

3.Tilbageblik på årets ture, ved turudvalgsformand – John.

Vi fortsætter med søndagsture og fredagsture. Fredagsture forsøges planlagt på fredage i lige uger.

Der er flere ønsker til at gentage turen til Hallebyore å, og gerne den del der går mod kysten. Hvis der er andre ønsker, – kan I skrive til John.

John luftede tanken om der var interesse for længere ture, også med overnatning?? Der var både tilkendegivelser for og imod, ikke alle er interesseret i ture over 20 km, der skal være indlagt hyppige pauser – ikke for lange.

Der er også lidt tanker om kajakrejser, – Merethe er ved at undersøge mulighed for en tur til Svalbard!! John stillede også forslag om interesserede i en tur til Kroatien.

Byd ind med jeres interesser og ønsker..

Turudvalget fortsætter – dog træder Heidi ud på grund af tidsmangel.

4.Evt.

Madaftner, hvem vil??

Kirsten og Laila laver den første, i november dato kommer – måske omkring tirsdag 14/11 – men mere om det når vi nærmere os…

Folmer har brug for hjælp til næste års ”Vild med Vand” 9/6 2018 og ”Blå Flag Dage” 14.+15./7 2018. Hjælpen kan være at komme og snakke med interesserede, lave kaffe og bage kage eller ro en tur med nye folk.

Der er ideer og arbejde i gang med at forsøge med SUP Stand Up Paddel til sommer 2018.

Der efterlyses faciliteter til vinterbadning, – sauna og omklædning. Folmer oplyser at der er kommunale planer om dette, men det tager tid. Vi som kajakklub kan ikke gøre det store, men interesserede skal holde øje med borgermøder og høringer omkring emnet, her kan i vise jeres interesse og presse på.

Der er et ønske om mulighed for mere rekreativ roning, vi har nogle medlemmer som har lyst til at ro korte (ikke over 10 km) og langsomme ture.

Der kom et super godt forslag, som vi alle skal huske på, når vi ror sammen og gør holdt for at få samling, – skal de som har roet sig op til gruppen have mulighed for at puste ud og tage en slurk vand.

Mødet sluttede med dejlig varm suppe med brød til – tak til kokken Merete J